Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB ViaBill MobilePay

Ren Fritid Pist Væk fjerner grønne belægninger på teltet

oprettet d. under Pleje og rengøring

Kilde: AltOmCamping.dk

 

ren fritid green away 270317 01

Nu kan grønne belægninger på ens fortelt fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.

 

Det er firmaet Ren Fritid der står bag Pist Væk Teltrens. Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Og med Pist Væk løser Ren Fritid et stort problem for mange campister – nemlig grønne belægninger på teltdugen.

standby konkurrence 100118 03Ren Fritid Pist VÆk Teltrens sælges i en klar-til-brug-opløsning i praktiske sprøjteflasker

De grønne belægninger forsvinder af sig selv

En unik egenskab ved Pist Væk er, at det fjerner grønne belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er, at sprøjte Pist Væk direkte på de grønne belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Mange campister kender til problemet med grønne belægninger på forteltetMange campister kender til problemet med grønne belægninger på forteltet

 

Det lyder lidt som en skrøne, og vi da også skeptiske, da vi fik Pist Væk til test. Så vi satte Pist Væk på en hård test.

 

Vores redskabstelt havde stået i skygge under grantræer i to sæsoner, og havde meget kraftige belægninger. Redskabsteltet var blevet så grimt, at det nærmest var pinligt at have det stående. Vi havde prøvet at vaske det ned med vand, men det hjalp ikke. Og da vi ikke orkede at vaske det helt ned med sæbe for derefter at imprægnere det igen, havde vi overvejet at købe et nyt redskabstelt.

 

Så vi valgte at teste Pist Væk på vores redskabstelt. Kunne det få belægningerne væk på der, var det virkelig et vidundermiddel.

 

Til vores test, brugte vi et redskabstelt med meget kraftige (og grimme) belægninger.Til vores test, brugte vi et redskabstelt med meget kraftige (og grimme) belægninger.

 

Vi sprøjtede Pist Væk på redskabsteltet. I første omgang kun på nogle få udvalgte områder med kraftige belægninger. Dette for tydeligt at kunne se forskellen mellem de behandlede og ubehandlede steder.

 

Ren Fritid Pist Væk sprøjtes direkte på de grønne belægningerRen Fritid Pist Væk sprøjtes direkte på de grønne belægninger

 

Og så var det bare at vente. Umiddelbart skete der ikke rigtig noget, og vi følte vores skepsis var berettiget. Men efter nogle timer, var det ligesom at de grønne belægninger var blevet blegere, og efter 2 dage var de stort set væk.

 

To dage efter behandling med Pist Væk var de grønne belægninger vækTo dage efter behandling med Pist Væk var de grønne belægninger væk

 

Selv på det lyse telt på teltets forside, var den grønne belægning forsvundet efter behandling med Pist VækSelv på det lyse telt på teltets forside, var den grønne belægning forsvundet efter behandling med Pist Væk

 

Det var lidt svært at erkende det. Men virkeligheden var at de grønne belægninger var forsvundet. Vi havde ikke gjort andet end at sprøjte Pist Væk på teltdugen. Ingen brug af svamp eller børste, ingen efter behandling og – frem for alt – ingen tidskrævende og hårdt fysisk arbejde.

 

Vi tog derfor skridtet fuldt ud, og sprøjtede Pist Væk på alle redskabsteltets sider.

 

En flaske Pist Væk rækker til behandling af to sider på et redskabstelt som dette – altså ca. 7 m2.En flaske Pist Væk rækker til behandling af to sider på et redskabstelt som dette – altså ca. 7 m2.

 

Efter to dage var belægninger på redskabsteltets forside helt væk. Man kunne stadig ane belægninger på siden af redskabsteltet, men den var altså også virkelige grøn inden behandlingen.

 

Forside på vores redskabstelt blev helt fri for belægninger.Forside på vores redskabstelt blev helt fri for belægninger.

 

På siden kunne man stadig ane lidt grønne belægninger, men de forsvandt efter at vi gentog behandlingen med Pist Væk.På siden kunne man stadig ane lidt grønne belægninger, men de forsvandt efter at vi gentog behandlingen med Pist Væk.

 

Vi behandlede efterfølgende siden igen, og derved forsvandt de sidste belægninger. Vores redskabstelt er nu pænt og fint og helt uden belægninger på siderne. Nu mangler vi bare at behandle taget, så det også bliver fint.

 

Pist Væk vil nok hurtigt blive populær især hos campister, der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. De kender nemlig kun alt for godt til problemet med grønne belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge.

 

Men med Pist Væk kan man altså nu fjerne grønne belægninger helt uden nogen form for hårdt fysisk arbejde med teltrens og børste. Man skal som nævnt blot sprøjte Pist Væk på de angrebne steder, og de grønne belægninger vil forsvinde af sig i løbet af et par dage.

 

Pist Væk ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.

Godkendt, testet og patenteret

Ren Fritid har patent på Pist Væk, og har desuden får Miljøstyrelsens godkendelse af produktet – og det endda uden nogen form for advarsler. Derved kan Pist Væk indgå på lige fod med Ren Fritids øvrige miljøvenlige produkter.

Et utal af anvendelsesmuligheder

Og Pist Væk kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet Pist Væk kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

 

Dvs. at Green Away også kan anvendes til at fjerne grønne belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne osv.

 

Pist Væk kommer klar til brug i en sprayflaske med 0,5 liter. og den vejl. udsalgs pris er kr. 129,-. Det kan købes  online hos CampingDeals.dk, der  har Pist Væk Teltrens på tilbud til kr. 119,-.

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar