Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB ViaBill MobilePay

Bedste campingpladser i Danmark

Oprettet d.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangler du idéer til campingferien? Så læs med her, og få et lille overblik over nogle af danskernes foretrukne campingpladser.

Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping er flere gange blevet kåret som den bedste campingplads i Danmark.

Pladsen er især kendt for sin hyggelige atmosfære og gæstfri stemning – men er bestemt også værd at besøge for faciliteterne og de mange aktivitetsmuligheder. Her kan du både tage speedbådscertifikat, koble af i pladsens wellness-afdeling og kaste dig ud i en bred vifte af andre aktiviteter. Skulle du alligevel kede dig, kan du altid tage en sviptur ind til Odense eller bare nyde solen, sandet og vandet på den nærliggende strand.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Det er med god grund, at Hvidbjerg Strand Feriepark flere gange er blevet kåret som en de bedste campingpladser i både Danmark og Europa.

Foruden den fantastiske beliggenhed i Blåvand ved Vesterhavet kan campingpladsen byde på både badeland, legeland, minigolf, golf, fiskesø og et utal af andre aktiviteter. Her er der noget for enhver smag – lige fra traditionel campingferie i campingvognen til wellnessophold og luksuscamping i en af pladsens eksklusive strandhytter.

Skiveren Camping

Med hele tre førstepladser ved den årlige Camping.Info Award kommer det næppe som nogen overraskelse, at Skiveren Camping hører til blandt den absolutte elite. Men man skal næsten opleve campingpladsen på egen hånd.

Det er nemlig ikke kun beliggenheden et stenkast fra det naturskønne Skagen, der gør Skiveren Camping til noget særligt. Her er der utallige muligheder for at udfolde sig fysisk – om det så er i form af en dukkert i Kattegat, et slag golf, en afslappende slentretur i skoven eller en basketball-, fodbold- eller håndboldkamp i aktivitetscenteret.

Glem ikke udstyret

Selvfølgelig er beliggenheden og faciliteterne afgørende, når du skal på camping, men man skal selvfølgelig også huske ikke at gå ned på udstyr. Hos campingdeals.dk finder du heldigvis alt til campingvognen, autocamperen og teltet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar