Persondatapolitik

1. INTRODUKTION

Hos CampingDeals.dk er tillid en hjertesag. Du kan som kunde, gæst eller samarbejdspartner hos os stole på, at vi behandler dine data med den største omhu, respekt og ydmyghed. Sådan har det været hidtil, og sådan vil det også være efter 25. maj 2018, hvor den nye persondataforordning i EU træder i kraft.

 

Vi ønsker at benytte lejligheden til at skabe fuld transparens over den data, vi samler og behandler om vores besøgende, kunder, gæster og samarbejdspartnere. Vi vil gerne give dig et fuldt overblik hvad, hvorfor, hvordan og hvor samt information om dine rettigheder i forhold til denne data.

 

Skulle du have spørgsmål til persondatapolitikken, så kontakt os på info@campingdeals.dk.

 

Denne persondatapolitik er gældende ved brug af CampingDeals.dk’s website/butik.

2. EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes og administreres af:

 

CampingDeals.dk

Sydvestvej 123 A

2600 Glostup

3. PERSONDATAPOLITIK

Hvad er personoplysninger egentlig?

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website/webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, ved øvrig brug af services eller hvis du foretager køb via websitet. Hvilke data, vi indsamler og lagrer, er helt afhængigt af, hvordan du benytter vores website/webshop. Vi har fokus på kun at indsamle og behandle specifikke og relevante data for den enkelte type af interaktion fra din side. 

 

Personoplysninger, som du aktivt stiller til rådighed for os

 

I det omfang du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i en konkurrence, opretter en bruger eller på anden måde aktivt afgiver oplysninger om dig selv til os via vores en af vores hjemmesider, indsamler og behandler vi denne data og i visse tilfælde lagrer vi den til senere brug. Eksempelvis når du tilmelder dig vort nyhedsbrev. Også her har vi fokus på kun at bede om data, som er relevante for den specifikke interaktion med os.

 

Brugergenererede oplysninger

 

Udover de data, som du aktivt stiller til rådighed for os, indsamler og behandler vi også en række data gennem din brug af vores tjenester. Dette kaldes brugergenererede data og drejer sig typisk om følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon (herunder styresystem, skærmopløsning, browsertype etc.), dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, hvordan dit interaktionsflow på siden er (interesser). 

 

Sikkerhed

 

Vi lever op til GDPR gennem en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Både vores egne webservere og vores databehandlere befinder sig i EU og er underlagt konstant overvågning og sikkerhedskontrol. I tilfælde af, at der skulle opstå en sikkerhedsbrist, så er vi af GDPR forpligtet til omgående at give besked om dette til rette myndigheder. Vi vil ydermere informere dig hurtigt og præcist om en evt. brist.

 

Formål

 

Det er vigtigt for os at være helt ærlige om, hvorfor vi indsamler og lagrer data om dig, så det er helt gennemsigtigt for dig, hvad vi gør og hvorfor vi gør det.

Vi behandler data om dig til overordnet tre forskellige formål:

 

Efter ønske fra dig

 

  • For at kunne fremsende dig nyhedsbreve, som du selv aktivt har tilmeldt dig
  • For at kunne kontakte dig i forbindelse med deltagelse i en konkurrence
  • For at kunne besvare dig ved henvendelse gennem en kontaktformular.
  • For at kunne behandle din ordre, når du indgår en aftale med os eller rekvirerer en billet eller andre produkter/services gennem en af vores webshops.
  • For efterfølgende at kunne yde kundesupport på din aftale/ordre, når du henvender dig til os

 

Legitime formål

 

  • For at kunne analysere på et aggregeret niveau med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester
  • For at bruge IP-adresse, enhedsidentifikatorer eller anden information, der er nødvendig for at blokere skadelig brug af vores websites, med det formål at beskytte vores websites.
  • For at forbedre vores websites, identificere brud og holde dine data sikker baseret på logfiler
  • Til analyse og statistiske formål
  • For at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav

 

Markedsføringsformål

 

Til at sende dig nyhedsbreve, hvis du har samtykket hertil. Du kan på ethvert tidspunkt afmelde dig nyhedsbrevet ved enten at trykke på afmeldingslinket i bunden af hver e-mail eller ved at rette henvendelse til os på info@campingdeals.dk

 

Vi gør også brug af tracking- og registreringsværktøjer fra tredjepart som eksempelvis HeyLoyalty, SmartWeb, MailChimp, Google og Facebook til at kunne sikre, at du bliver eksponeret for relevant markedsføring i form af bannerannoncer, remarketingkampagner, facebookannoncer og lignende.

 

Periode for opbevaring

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til at sikre målretning af relevant annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU.

 

Rettigheder og indsigt

 

Som besøgende hos os har du grundlæggende følgende rettigheder:

 

  • Ret til at få indsigt i dine personoplysninger - Hvad gemmer vi om dig?
  • Ret til at få berigtiget dine personoplysninger - Mulighed for at korrigere evt. fejlagtige oplysninger, vi har gemt om dig.
  • Retten til at blive glemt - Mulighed for at få slettet dine personoplysninger hos os.
  • Retten til at gøre indsigelse - Du har ret til at bede os ophøre med at behandle personoplysninger om dig.

 

Henvendelse om ovenstående kan ske til: info@campipngdeals.dk.

 

Klagemulighed

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.